Bliv partner

Du kan blive partner hos LegalTech Denmark – allerede i dag!

LegalTech Denmark har rygende travlt og vi vil så gerne fortælle alle og enhver om vores løsninger som gør hverdagen på arbejdspladsen lidt lettere. Desværre kan vi ikke nå ud til alle vores potentielle kunder og vi søger derfor hele tiden partnere som kan hjælpe os med at komme endnu længere ud med vores budskaber og løsninger, og dermed nå ud til alle vores potentielle kunder. 

Du kan blive partner på en eller flere af LegalTech Denmarks løsninger: 

DPO Advisor
CISO Advisor
360 Advisor
Whistleblower

 

Hvordan fungerer partnerstrukturen og hvad skal jeg gøre herfra?

Vores partnerstruktur er heldigvis meget enkel og ligetil. Når først du er partner får du 25% af alt salg, hvad enten det er vores løsninger eller konsulenttimer og derudover får du et tæt samarbejde med et smilende og passioneret team!

Har vi vækket din interesse? Så skriv endelig en mail til os hvis du vil høre mere om at blive partner – info@legaltechdenmark.com

 

       

Det brænder vi for

Vi vil fjerne bureaukrati og frigøre menneskers ressourcer, så tid og energi kan anvendes der, hvor den kan skabe fremdrift og resultater.

Vi gør det igennem udvikling af brugervenlige softwareløsninger, der gør regneark og lange formularer overflødige, og jura til et sprog, der er til at forstå.

Vi udvikler DPO Advisoren, og tilsvarende produkter, hvor man enkelt og overskueligt kan opnå sikkerhed for compliance. Med få klik kan man få den ønskede information, og 2 dyre dage hos en advokat minimeres til 2 timers egen indsats. Så er der styr på pålagte regler og procedurer.

Læs mere om Legaltech Denmark