Dansk Fjernvarmes landsmøde 2019

Så er vi på farten igen!

LegalTech Denmark besøger denne gang årets største arrangement i energibranchen, nemlig Dansk Fjernvarmes landsmøde 2019. Du kan møde Daniel og Eggert som står klar til at fortælle alt om GDPR, informationssikkerhed og alt om LegalTech Denmark.

Denne gang er der fokus på den grønne energi og FN’s verdensmål om bæredygtighed i forbindelse med den danske velfærd. LegalTech Denmark håber selvfølgelig at kunne bidrage til en grønnere fremtid med vores digitale løsninger og vi finder derfor denne dagsordning super relevant og spændende.

Vi glæder os endnu engang til at præsentere vores løsninger indenfor GDPR og informationssikkerhed samt netværke med andre deltagere på landsmødet.

Vil du blive klogere på hvad der sker på landsmødet? Så læs mere her:

https://www.danskfjernvarme.dk/arrangementer/landsmoede/dansk-fjernvarmes-landsmoede-2019

landsmoede-batch-stand-61-dansk-fjernvarmes-landsmoede-2019-legaltech-denmark

 

Læs mere om vores løsninger her.

Det brænder vi for

Vi vil fjerne bureaukrati og frigøre menneskers ressourcer, så tid og energi kan anvendes der, hvor den kan skabe fremdrift og resultater.

Vi gør det igennem udvikling af brugervenlige softwareløsninger, der gør regneark og lange formularer overflødige, og jura til et sprog, der er til at forstå.

Vi udvikler DPO Advisoren, og tilsvarende produkter, hvor man enkelt og overskueligt kan opnå sikkerhed for compliance. Med få klik kan man få den ønskede information, og 2 dyre dage hos en advokat minimeres til 2 timers egen indsats. Så er der styr på pålagte regler og procedurer.

Læs mere om Legaltech Denmark