Ingen undskyldninger for sexchikane

Der er ingen undskyldninger i kampen mod sexchikane!

Debatten raser i disse tider. Over de seneste par uger har der været massiv fokus på sexchikane i adskillige brancher i Danmark.

På den ene side står en række kvinder frem og fortæller om deres oplevelser med sexchikane, og på den anden side kræver kritikerne, at der nævnes navne.

Men kan vi forvente, at de krænkede står frem med deres historier og nævner navne, uden at det får negative konsekvenser for dem selv?

Og hvad med organisationerne? De er naturligvis nødt til at høre begge sider af sagen for at kunne håndtere den, men det kan de ikke, når det er anmelderne, der skal løbe risikoen ved at stå frem.

Det holder ikke!

Vi har derfor lavet en whistleblower-løsning, som gør det muligt for de krænkede at anmelde chikane og efterfølgende uddybe deres oplevelser – helt anonymt.

Det giver organisationerne mulighed for at komme til bunds i sagerne – uden at de krænkede skal sætte deres karriere over styr.

Derfor giver vi helt gratis vores løsning til alle organisationer – uanset størrelse – der ikke allerede er lovmæssigt forpligtede til at have en whistleblower-ordning.

Med det håber vi, at vi kan være med til at skabe en tryg arbejdsplads på tværs af alle brancher.

Kontakt Daniel for at høre mere på +45 2095 8566 eller dht@legaltechdenmark.com.

Tilbuddet gælder t.o.m d. 31.12.2020.