Interview med stifter og jurist

Uddrag fra AdvokatWatch, af Kristoffer Ingemand

“Selskabet Legaltech Denmark startede i 2017 og fik sit første salg i 2018. Selskabet har udviklet en it-løsning i form af en såkaldt DPO-advisor, som kan hjælpe selskaber med juridiske problemstillinger. Målgruppen er de små virksomheder, der har brug for at effektiviserer juridisk bistand, og næste år skal virksomheden have fundet fodfæste.

“Vi skal skille os ud fra de andre ved hele tiden at bestå bedstemor-testen. Det er ikke it til it-folk. Det er it til ledelse i små virksomheder,” direktør of stifter af Legaltech Denmark, Daniel Hartfield-Traun, til AdvokatWatch.”

For et par dage siden blev der udgivet en artikel i AdvokatWatch og ITWatch, hvor du kan læse interviewet med vores stifter og jurist Daniel Hartfield-Traun, som fortæller lidt om LegalTech Denmarks udfordringer samt vores ambitioner for fremtiden. 

I artiklen kan du bl.a. læse om, hvordan vi som startup-virksomhed gerne vil adskille os fra vores konkurrenter, hvordan vi ønsker at hjælpe de små virksomheder med deres GDPR-arbejde samt, hvad vores ambitioner er for næste regnskabsår.

Du kan læse hele artiklen enten på AdvokatWatch eller ITWatch’s hjemmeside her: https://advokatwatch.dk/secure/article11957583.ece eller https://itwatch.dk/secure/ITNyt/Brancher/branchesoftware/article11978807.ece