Investér i fremtiden

Bliv investor, og tag del i den digitale udvikling

Omsætning: +240% fra 2020-2021

Ved at blive investor i LegalTech Denmark, får du mulighed for blive del af noget større, skabe værdi og gøre din formue større. Siden LegalTech Denmark blev stiftet i 2017 har virksomheden været finansieret gennem egen drift og kapitalindskud fra henholdvis Vækstfonden og privat investor. Vi har inden for det seneste år øget vores salgsindsats markant, og det kan ses på tallene. De massive udviklingsinvesteringer har bidraget til en øget omsætning på 240 procent på bare ét år. 

Vi søger investorer, der køber ind på vores forretningsmodel og ligeledes forstår teknologi- og markedsudfordringerne i tech-sektoren.

Vores forretningsmodel kører i to spor:

  1. Vi etablerer strategiske samarbejder, hvor vi i samarbejde med kunden udvikler og driver en digital software-løsning dedikeret til kundens organisation. De digitale software-løsninger ejes enten i fællesskab eller som deciderede carve-outs i selvstændige selskaber.
  2. Vi udbygger kontinuerligt vores egne software-løsninger og styrker vores SaaS forretning.


Vi har investeret kraftigt i udviklingen af vores digitale platform, da den udgør fundamentet for alle vores løsninger. Af samme årsag forventer vi først, at selskabet er fuldt økonomisk lønsom fra 2022. Selskabet har dog opbygget en betydelig kundebase, som bidrager til både lønsom drift og udvikling.

Vil du med om bord? Kontakt os for mere information om vores forskellige investeringsmuligheder på ec@legaltechdenmark.com