Konsulentbistand til Informationssikkerhed

Informationssikkerhed fra toppen

Vil du gerne have sparring, hjælp til risikovurderinger eller rådgivning? Vi tilbyder mange forskellige former for konsulenthjælp, så uanset om du er specialist eller almindelig dødelig, så har vi en løsning, der passer til dit behov. Vi arbejder aktivt med ISO 270001 standarderne.

Vi du gerne have hjælp til implementering af ISMS? Vi tilbyder rådgivning og vejledning i implementering af ISMS.

Vil du gerne have en fast sparringspartner med viden og kompetencer inden for informationssikkerhed? Vi tilbyder forskellige sparringsordninger, hvor du mere eller mindre får en online kollega, der står klar til at give sit besyv med. Sparringsordningerne bliver tilpasset dit behov, så uanset om du har behov for at snakke én gang om måneden, ugen eller dagen, så finder vi en løsning der passer til dig.

Uanset hvor mange kontrolforanstaltninger, I har i jeres organisation, vil der altid være risici. Vil du gerne have hjælp til at kortlægge jeres risici, så kan I booke en workshop med fokus på risikovurdering. Vi foretager risikovurderingen i fællesskab, og undervejs bidrager vi med konkret sparring og rådgivning.

Vil du gerne have hjælp til gap-analyser, risikovurderinger eller hvordan du i praksis opnår mest mulig sikkerhed, så kan det god være en god idé at booke en workshop. En workshop er idéel til, hvis I er flere mennesker, der skal arbejde med implementeringen, og I har brug for konkret sparring og afklaring på dagen. Når vi afholder en workshop, mødes vi fysisk og håndterer jeres specifikke problemstillinger, så er det noget helt fjerde, du gerne vil have hjælp til, så kan det også lade sig gøre.