Konsulentbistand til IT-sikkerhed

IT-sikkerhed i øjenhøjde

Vil du gerne have sparring, hjælp til risikovurderinger eller rådgivning? Vi tilbyder mange forskellige former for konsulenthjælp , så uanset om du er IT-specialist eller almindelig dødelig, så har vi en løsning, der passer til dit behov. Vi arbejder aktivt med de aktuelle standarder på området som f.eks. CMMC-standarderne, NIST-standarderne eller CIS-kontrollerne.

Uanset hvor mange kontrolforanstaltninger, I har i jeres organisation, vil der altid være risici. Vil du gerne have hjælp til at kortlægge jeres risici, så kan I booke en workshop med fokus på risikovurdering. Vi foretager risikovurderingen i fællesskab, og undervejs bidrager vi med konkret sparring og rådgivning.

Vil du gerne have en fast sparringspartner med viden og kompetencer inden for IT-sikkerhed? Vi tilbyder forskellige sparringsordninger, hvor du mere eller mindre får en online kollega, der står klar til at give sit besyv med. Sparringsordningerne bliver tilpasset dit behov, så uanset om du har behov for at snakke én gang om måneden, ugen eller dagen, så finder vi en løsning der passer til dig.

Vil du gerne have hjælp til gap-analyser, risikovurderinger og hvordan du i praksis opnår mest mulig sikkerhed, så kan det god være en god idé at booke en workshop. En workshop er idéel til, hvis I er flere mennesker, der skal arbejde med implementeringen, og I har brug for konkret sparring og afklaring på dagen. Når vi afholder en workshop, mødes vi fysisk og håndterer jeres specifikke problemstillinger, så er det noget helt fjerde, du gerne vil have hjælp til, så kan det også lade sig gøre.

Har du mistanke om, at en kunde hvidvasker gennem din organisation, eller vil bare gerne være helt sikker? Vi tilbyder at lave tilsyn med din kunde, så du er sikker på, de har den rette dokumentation på deres transaktioner.