Fredag den 7. juni 2019 havde vi partnermøde på kontoret Bag Elefanterne I Carlsbergbyen, Her var der 16 deltagere fra 11 forskellige firmaer, der har forskellig kernekompetance indenfor Revision, Hosting, IT Sikkerhed, Sikker Mail, Rådgivning og Infrastruktur og Netværk.

DPO Advisor

Vi gennemgik de nyheder der er I DPO Advisor, herunder Schedulering og Notifikation således at der kan sendes mail ud når en revisionsdato for Databehandleraftale, Aktivitet eller Aktiv er nået. Endvidere er der kommet yderligere felter på et Aktiv så der kan sættes oplysninger som Recovery Time, Ansvarlige, Revisions dato etc på Aktivet. Hermed kan en Beredskabsrapport udskrives – hvilket virkelig sparer tid for virksomheder og foreninger.

CISO Advisor

Vi introducerede CISO Advisor og I vil de kommende 3 måneder få mere information om hvordan udviklingen skrider frem, vi forventer at release version 1.0 den 1. oktober 2019.

Der er nye retnings linier fra Center for Internet Security omkring kontroller af de mindre virksomheder (1..250 ansatte), denne er vedhæftet.

Download her: Legaltech – kontroller for mindre virksomhed

360 Advisor

Vi søger emner for vores nye 360 Advisor, så har I en ide – kunne være APV, Fødevaretilsyn ja hvilken som helst process styring I en virksomhed er I velkomne til at tage fat I os – vi arrangerer arbejdsweekend for de interesserede I begyndelsen af September 2019. Men det er en god mulighed for at få Jeres ideer til en Process styrings platform formet til færdigt og salgbart produkt.

Mere information:

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *