Skab tryghed og få overskuelighed - nemt og billigt

Gratis demo

Whistle Advisor

Skab tryghed og få overskuelighed i din virksomhed eller organisation. Whistle Advisor er et online whistleblowerværktøj som hjælper virksomheder og organisationer med at opfylde reglerne for det kommende whistleblowerdirektiv. Reglerne der skal ligge klar senest i oktober næste år tvinger alle virksomheder og myndigheder med over 50 ansatte til at etablere en whistleblower-ordning.

 

Whistle Advisor giver dig

 

  • Anonymitet
  • Kvittering for indberetning
  • Nem og overskuelig platform
  • Ubegrænset antal brugere
  • Udpegning af upartisk og kompetent person, som følger op på indberetningerne
  • Opfylder kravene til behandling af personoplysninger

 

Hvad omfatter whistleblowerdirektivet?

 

Formålet med reglerne er at sikre overholdelse af EU-reglerne generelt, så der er tale om meget mere end bekæmpelse af hvidvask og terrorfinansiering. GDPR, miljøbeskyttelse, produktsikkerhed og forbrugerbeskyttelse er kun nogle at de områder, hvor overtrædelser fremadrettet skal kunne anmeldes af whistleblowere uden at disse skal være bange for konsekvenserne.

Whistle Advisor gør det muligt for medarbejdere at gøre opmærksom på en potentielt problematisk, eller kriminel situation som foregår i eller omkring en virksomhed eller organisation. Whistle Advisor garanterer medarbejderne fuld anonymitet og skal være med til at skabe tryghed og bedre mulighed for at indberette problematiske situationer, i den virksomhed eller organisation de arbejder i.

Whistle Advisor er et online brugervenligt værktøj som gør det muligt for virksomheder og organisationer med over 50 ansatte at opfylde kravene til en whistleblowerordning.

 

Skab tryghed og få overskuelighed i organisationen allerede idag!
Kontakt os for en konkret pris til lige netop din virksomhed eller organisation, eller få en gratis demo idag og afprøv Whistle Advisor.

Kontakt os
Kontakt os for mere information, eller læs mere om vores løsning til håndtering af databeskyttelse her
Kontakt os
Cases
Legaltech Denmark har leveret løsninger til flere organisationer. Vil du vide mere om nogle af disse løsninger, kan du læse nogle af vores cases.
Cases