Vi søger en studentermedhjælper

ER DU VORES NYE STUDENTERMEDHJÆLPER TIL MARKETING OG KOMMUNIKATION?

Brænder du for marketing, kommunikation og sociale medier? Har du øje for den gode historie, skriver skarpt og er klar på nye udfordringer? Holder du dig opdateret indenfor de nyeste trends og tendenser indenfor faget? Vil du med til bords, når der skal tages vigtige kommunikative beslutninger? Så er dette studiejob lige noget for dig!

Vi leder efter en dygtig og idérig studerende, der kunne tænke sig at være en del af vores eventyr hos Legaltech Denmark – og gerne vil have styrket sine kommunikative kompetencer igennem et studiejob.

 

HVEM ER DU?

– Du er ved at uddanne dig inden for e-commerce, kommunikation, markedsføring, journalistisk, mediegrafik eller noget i den boldgade.

– Du har gerne erfaring med sociale- og digitale medier.

– Du har gerne erfaring med InDesign, Illustrator og andre Adobe programmer.

– Du er knivskarp på tastaturet og ved hvor kommaet skal sættes.

– Du er selvstændig og er ikke bange for at tage ansvar.

 

ARBEJDSOPGAVER

– Optimere den nuværende kommunikationsstrategi for Legaltech Denmark.

– Udarbejde og eksekvere strategi for vores sociale medier – herunder LinkedIn & Facebook.

– Udarbejde og eksekvere email-marketing strategi.

– Udarbejde content til hjemmesiden – SEO, blogindlæg m.m.

– Udarbejde grafisk materiale som kan bruges til markedsføring på online og offline.

 

HVAD KAN VI TILBYDE DIG?

Vi kan tilbyde dig en plads ved bordet i en lille virksomhed som har store planer og drømme. Nogle dage vil være ens men vi vil gøre alt hvad vi kan for at du udvikler dine kompetencer og din praktiske viden indenfor marketing og kommunikation. Vi tror på ansvar under frihed og der er højt til loftet hvad angår idéudvikling og ting som du gerne vil afprøve i dit arbejde hos os.

 

Vi håber at du har mod på at kaste dig ud i nye udfordringer, hvad end det drejer sig om ad hoc-opgaver eller ved at komme med nye indspark til komplekse problemstillinger. Det er helt essentielt for os, at det er fedt og udfordrende at være en del af vores team, og vi vil gøre vores for at du kommer til at elske dit arbejde, lige så meget som vi elsker vores.

 

Lyder det som noget for dig? Så send os en ansøgning og dit CV til kra@legaltechdenmark.com – vi ser frem til at høre fra dig.

 

Er du nysgerrig på hvem vi er?

Du kan læse lidt mere om hvem vi er og hvad vi arbejder med her.

 

studentermedhjaelper-soeges-i-marketing-og-kommunikation