Om os

Vores historie

Hvem er vi hos LegalTech Denmark, og hvad er vores historie?

LegalTech Denmark blev stiftet i 2017 af Daniel Hartfield-Traun og Kåre Rude Andersen. Daniel er jurist med speciale i persondataloven, og Kåre er dataspecialistDaniels forældre er begge selvstændige, og da det i 2018 blev pålagt alle virksomheder at have styr på deres persondata, blev Daniels forældre som mange andre virksomheder ramt af en stor administrativ byrde. En byrde, der tog energi og ressourcer væk fra kerneforretningen.  

Daniel og Kåre udviklede derfor i fællesskab DPO Advisor. En softwareløsning, der med en ganske lille indsats og et minimalt tidsforbrug, hjælper virksomheder til at komme i mål med deres GDPR-dokumentation – uden de store omkostninger. Siden opstart er løsningen kontinuerligt blevet videreudviklet og hjælper i dag både mindre, men også større organisationer med at skabe tryghed for den rette dokumentation i forhold til GDPR. Så fokus kan rettes mod forretningen, og dét der skaber værdi. 

 

 

Mød teamet

Vores in-house team består af jurister, teknikere, sikkerheds samt proceskonsulenter. Vi sikrer altid at kunne tilbyde et 360graders perspektiv på jeres organisation. Både når vi udvikler softwareløsninger og tilbyder rådgivning.   

 

daniel-profile-video Jura og lovgivning: Daniel Hartfield-Traun, Jurist, tlf: +45 2095 8566, e-mail: dht@legaltechdenmark.com

kaare-profile-video Informationssikkerhed: Kåre Rude Andersen, Sikkerhedsekspert, tlf: +45 4020 9034, e-mail: kra@legaltechdenmark.com

johan-profile-video IT-udvikling: Johan Sørensen, IT-udvikler 

nicolai-profile-video IT-udvikling: Nicolai Oksen, IT-udvikler

jacob-profile-video IT-udvikling: Jacob Nielsen, IT-udvikler

andreas-profile-video Kundesupport: Andreas Kabell, Salgs– og kundesupport, tlf: +45 2785 7662, e-mail: aka@legaltechdenmark.com 

Marketing: Ronja Kaadt Trandum, Kommunikation og Marketing

eggert-profile-video Forretningsprocesser: Eggert Cederholm, Proceskonsulent, tlf: +45 3110 6230, e-mail: ec@legaltechdenmark.com

 

Ledelse: Kåre Rude Andersen, Daniel Hartfield-Traun og Eggert Cederholm 

Det brænder vi for

Vi vil fjerne bureaukrati og frigøre menneskers ressourcer, så tid og energi kan anvendes der, hvor den kan skabe fremdrift og resultater.

Vi gør det igennem udvikling af brugervenlige softwareløsninger, der gør regneark og lange formularer overflødige, og jura til et sprog, der er til at forstå.

Vi udvikler DPO Advisoren, og tilsvarende produkter, hvor man enkelt og overskueligt kan opnå sikkerhed for compliance. Med få klik kan man få den ønskede information, og 2 dyre dage hos en advokat minimeres til 2 timers egen indsats. Så er der styr på pålagte regler og procedurer.

Læs mere om Legaltech Denmark