Konsulentbistand til AML og CTF

Anti-hvidvask og anti-terrorfinansiering

Vil du gerne have hjælp til at foretage risikovurderinger, implementere sikre kontrolforanstaltninger eller optimere din organisations arbejde med AML og CTF? Uanset din organisations størrelse er det vigtigt at have fokus på anti-hvidvask og anti-terrorfinansiering, men uden de rette kontrolforanstaltninger og procedurer kan det være svært at holde styr på kundernes transaktioner. Vi står klar til at hjælpe med stort og småt, så uanset om du vil have sparring eller hjælp til implementering af procedurer, så har vi en løsning, der passer til dit behov.

Uanset hvor meget sikkerhed, I har i jeres organisation, vil der altid være risici for hacking eller andre brud på sikkerheden. Vil du gerne have hjælp til at kortlægge jeres risici, så kan du booke en workshop med fokus på risikovurdering. Vi foretager risikovurderingen i fællesskab, og undervejs bidrager vi med konkret sparring og rådgivning.

Vil du gerne have en fast sparringspartner med viden og kompetencer inden for IT-sikkerhed? Vi tilbyder forskellige sparringsordninger, hvor du mere eller mindre får en online kollega, der står klar til at give sit besyv med. Sparringsordningerne bliver tilpasset dit behov, så uanset om du har behov for at snakke én gang om måneden, ugen eller dagen, så finder vi en løsning, der passer til dig.

Vil du gerne have hjælp til gap-analyser, risikovurderinger og hvordan du i praksis opnår mest mulig sikkerhed, så kan det god være en god idé at booke en workshop. En workshop er idéel til, hvis I er flere mennesker, der skal arbejde med implementeringen, og I har brug for konkret sparring og afklaring på dagen. Når vi afholder en workshop, mødes vi fysisk og håndterer jeres specifikke problemstillinger, så er det noget helt fjerde, du gerne vil have hjælp til, så kan det også lade sig gøre.

Vil du gerne have hjælp til, hvordan din organisation helt konkret kan optimere jeres arbejde med ALM og CTF? Vi tilbyder både at vurdere din organisations eksisterende kontrolforanstaltninger og komme med forslag til, hvordan I kan optimere dem.