Konsulentbistand til KYC

Know Your Customer

Er du i tvivl om, hvordan du indhenter den lovpligtige identifikation på dine kunder uden at kompromittere kunderelationen? Det kan du f.eks. få svar på til en workshop eller gennem én af vores sparringsordninger. Vi har flere forskellige konsulenttilbud, så uanset om du ønsker en sparringsordning eller en workshop, så har vi en løsning, der passer til dit behov.

Vil du gerne have hjælp til, hvordan din organisation helt konkret kan optimere jeres arbejde med KYC? Vi tilbyder både at vurdere din organisations eksisterende kontrolforanstaltninger, og komme med forslag til, hvordan I kan optimere dem.

Faktureres efter medgået tid. Priser fra 1.500 kr. i timen.

Vil du gerne have en fast sparringspartner med viden og kompetencer inden for IT-sikkerhed? Vi tilbyder forskellige sparringsordninger, hvor du mere eller mindre får en online kollega, der står klar til at give sit besyv med. Sparringsordningerne bliver tilpasset dit behov, så uanset om du har behov for at snakke én gang om måneden, ugen eller dagen, så finder vi en løsning der passer til dig.

Uanset hvor meget sikkerhed, I har i jeres organisation, vil der altid være risici. Vil du gerne have hjælp til at kortlægge jeres risici, så kan I booke en workshop med fokus på risikovurdering. Vi foretager risikovurderingen i fællesskab, og undervejs bidrager vi med konkret sparring og rådgivning.

Vil du gerne have hjælp til gap-analyser, risikovurderinger og hvordan du i praksis opnår mest mulig sikkerhed, så kan det god være en god idé at booke en workshop. En workshop er idéel til, hvis I er flere mennesker, der skal arbejde med implementeringen, og I har brug for konkret sparring og afklaring på dagen. Når vi afholder en workshop, mødes vi fysisk og håndterer jeres specifikke problemstillinger, så er det noget helt fjerde, du gerne vil have hjælp til, så kan det også lade sig gøre.