Året, der gik hos LegalTech Denmark

Del opslaget

Vi nærmer os enden på 2020. Derfor skal vi se tilbage på året der gik hos LegalTech Denmark. 2020 har været helt igennem uforudsigeligt, anderledes men samtidig begivenhedsrigt.

I 2021 får du endnu mere ud af DPO Advisor. Vi har videreudviklet systemet, så det bliver endnu nemmere og hurtigere for dig at arbejde med GDPR. Resultatet er DPO Advisor 2.0, og vi sørger for at migrere dig over til den nye version i starten af det nye år.

På den nye platform får du

  • Årshjul til håndtering af tilbagevenden og enkeltstående GDPR-opgaver
  • Mulighed for at udsende notifikationer med påmindelser om opgaver, der skal håndteres i organisationen
  • Compliance-overblik, så I kan se en samlet status på overholdelse af alle relevante regler
  • Tilsyn med databehandlere til små, store og skræddersyede auditeringer
  • Godkendelses-flow til eskalering af opgaver i eller udenfor organisationen
  • Håndtering af de registreredes rettigheder


Online møder

Som resten af verden har coronapandemien også påvirket dagligdagen hos LegalTech Denmark, hvor vi skulle omstille os til en mere digital hverdag. I foråret afholdt vi derfor vores første online kundedag, så du kunne blive klogere på GDPR og DPO Advisor – på afstand. De online kundedage har været meget populære, så det fortsætter vi med i det nye år.

Derudover har vi tilføjet en masse nye kunder i 2020 – store som små. I den sammenhæng har vi indført månedlige ”Kom i gang”-webinarer. Webinarerne gennemføres af vores dygtige medarbejdere Andreas og Nico. ”Kom i gang”-webinarerne er gratis for dig og alle de andre brugere af DPO Advisor, så I kan komme ordenligt i gang med GDPR-arbejdet. Webinarerne foregår på Teams og ligger fast den sidste torsdag hver måned kl. 10-11.

En stor del af vores kundevækst kan tilskrives vores dygtige partnere, som hjælper deres kunder ved brug af DPO Advisor.

Ud over nye kunder, var 2020 også året, hvor vi udvidede LegalTech-Teamet med flere kollegaer. Nico har taget sin plads på kontoret i Aalborg som konsulent, mens vores nye studentermedhjælpere Ronja og Kathrine styrer marketing og kommunikation fra kontoret i København. Derudover har vi haft Mikkel med som praktikant. Han har været en kæmpe hjælp i udviklingen af det nye Whistle Advisor system, som blev lanceret i slutningen af 2020.

Nyt år, nye eventyr

Vi håber og tror på, at 2021 bliver et år uden mundbind, hvor vi får lov til at hjælpe endnu flere virksomheder, interesseorganisationer og fagfællesskaber med deres compliance-arbejde.

Whistle Advisor
I oktober 2021 træder de nye whistleblower-regler i kraft. Det betyder, at alle organistaioner med over 50 ansatte skal have en whistleblower-løsning. Derfor har vi udviklet Whistle Advisor, så vi fortsat kan tilbyde brugervenlige og kosteffektive software-løsninger til dig og dine behov. Whistle Advisor er et nemt og burgervenligt online whistleblower-værktøj til alle organistaioner, så de nemt og billigt kan opfylde kravene.

CISO Advisor
Derudover går vi fuldt i luften med cyber og informationssikkerhedsløningen CISO Advisor i 2021. CISO Advisor er udviklet ud fra samme brugervenlige principper som DPO Advisor. Her er beslutningsunderstøttende overblik i fokus, så ledelsen kan træffe de bedst mulige valg i kampen mod cyber-kriminelle og insider-angreb.

360 Advisor
Alle vores løsninger er bygget på vores egen platform 360 Advisor. Den nye giver platformen giver dig mulighed for at bygge dit helt eget system hurtigt, nemt og billigere end traditionelle udviklingsprojekter. Årsagen er den, at 360 Advisor er bygget som en low/no-code platform, hvilket betyder at ikke skal kunne kode for at bygge sit eget system. 
Hvis du vil holde dig opdateret på vores releases og opdateringer i det nye år, så skriv til Kathrine og Ronja eller tilmeld dig vores nyhedsbrev her.

Så er der kun tilbage at sige tak for i år, glædelig jul og godt nytår.

Vi ses i 2021!