Direktør: “DPO Advisor er et super redskab, som gav mig ro i maven”

Del opslaget

En kæmpe lettelse og pludselig ro i maven. Sådan beskriver direktør for Vestegnens Boligadministration hans første møde med GDPR-løsningen, DPO Advisor.

Tidsspild, ondt i maven og en kæmpe mundfuld. Da databeskyttelsesforordningen i maj 2018 trådte i kraft, var det en større arbejdsbyrde, der rykkede hen på direktør for Vestegnens Boligforening (VEBA), Torben BB Conduah Hansens skrivebord, og derfor var det en kæmpe lettelse, da han stiftede bekendtskab med GDPR-løsningen, DPO Advisor.   

“Hold nu fast, tænkte jeg! Det er løsningen på mine problemer. I stedet for jeg skal sidde og opfinde den dybe tallerken, så er der rent faktisk én, som har opfundet den i forvejen. Det er en nem og enkel måde at tilgå noget så kompliceret som GDPR på. Og så er det en bonus, der også er en ekspert til rådighed, som løbende ajourfører adgangen for os. Det betyder, jeg ikke yderligere behøver bruge tid på at følge med, fortæller Torben.

Inde ved VEBA beskæftiger de sig blandt andet med andelsforeninger, ejerforeninger, erhvervsudlejningsejendomme og boligudlejningsejendomme. VEBA er en mindre virksomhed på markedet, så da Torben BB Conduah Hansen skulle til at sætte sig ind i begreber som risikovurderinger og databehandleraftaler, var det helt ukendt territorium. Derfor gav det Torben ro i maven, da han på 4.5 timer kunne få styr på sin GDPR-dokumentation.

“Jeg brugte maks 4-5 timer på at gå de forskellige ting igennem, svare på spørgsmålene, rette det igennem og alt sådan noget. Nu har jeg et super redskab, som giver mig ro i maven. Jeg ikke skal sidde og nørkle med komplicerede svar, og hvis endelig processen afføder flere spørgsmål, så kan jeg sende det en tur forbi Daniel, og så svarer han professionelt på, hvordan tingene forholder sig. Det er rigtig rart”, siger Torben

En stor mundfuld  

DPO Advisor er et system, der samler din GDPR-dokumentation samtidig med, det sikrer sig, at organisationen overholder lovkravene og er GDPR compliant. Systemet er designet til at være nemt og tilgå, forstå og navigere rundt i, så GDPR bliver en mindre mundfuld for virksomheder som Torbens.

“For en virksomhed som min har det været en stor mundfyld, fordi det var helt nyt. Der var meget, man skulle læse op på, og jeg brugte en frygtelig masse timer på at finde ud af, hvordan vi som virksomhed skulle håndtere det”, afslutter Torben.

Du kan læse mere om VEBA på: http://www.veba.dk/index.php/omveba