Ny revisormappe: Nem, hurtig og sikker fildeling med din revisor

Del opslaget

LegalTech Denmark har i samarbejde med revisionsfirmaet TT Revision udviklet en revisormappe som gør fildeling nemt samtidig med, kunderne får en 24/7 forbindelse til selskabets dokumenter.

Nemt, hurtigt og sikkert er de ord, der beskriver den nye revisormappe bedst. Revisormappen er udviklet af LegalTech Denmark i samarbejde med TT Revision, og den er udviklet på den low-code platform, som LegalTech Denmark udbyder.

Charlotte Braas er administrativ medarbejder hos TT Revision, og ifølge hende var det oplagt at samarbejde med LegelTech Denmark.

“I er en tæt samarbejdspartner. Det var oplagt at hive fat i jer. Vi kender jer fra DPO Advisor, og vi oplever jer både som imødekommende, kompetente og åbne for idéer. Om end alt ikke er muligt, så prøver I at få det til at lykkes, og der er samtidig en god dialog omkring det”.

Charlotte Braas sidder med den daglige drift hos TT Revision, hvor hun blandt andet har tæt kontakt med både revisorerne og kunderne. Ifølge hende har det bedste ved processen været den medbestemmelse, hun har fået.

”Det er første gang, jeg har været med til at bestemme og været så tæt på processen. Jeg har haft direkte kontakt med udviklerne, og det har været muligt at komme med input og have indflydelse på produktet. Det har været fedt”.

De gode input kan bestemt ses i produktet, og udover nem og sikker filudveksling vil revisormappen spare både revisorer og kunderne tid, da alle dokumenterne vil være samlet et sted og det derfor er nemt at tilgå.

Læs meget mere om revisormappen og dens fordele på: 
https://www.ttrevision.dk/wp-content/uploads/2021/03/TT-Brochure-Revisormappen-2021.pdf