Nyt, digitalt system skal sikre fremtiden hos Kreston Danmarks medlemmer

Del opslaget

I samarbejde med revisornetværket Kreston Danmark har LegalTech Denmark udviklet en ny platform til kvalitetssystemet, KD-sys. Kvalitetssystemet skal sikre, at Kreston Danmarks medlemmer lever op til revisorstandarderne og fastholder en høj kvalitet i deres arbejde.

Mindre risiko, mere sikkerhed og ubestridelig kvalitet. Kvalitetssystemet KD-sys skal gøre det nemmere og mere effektivt for Kreston Danmarks medlemmer at leve op til de nuværende og fremtidige revisorstandarder. Samtidig skal det skabe mere sikkerhed og ensartethed i udførelsen af revision. Ifølge Statsautoriseret revisor Jens Villemann, bestyrelsesmedlem ved Kreston Danmark, så er KD-sys dog ikke kun en investering i nutiden men også fremtiden.

”Den er supereffektiv for revisormedarbejderne samtidig med, den er nem at bruge og smager godt i øjnene. Derudover er det blevet voldsomt meget nemmere at implementere nye regler og ændringer, så ikke nok med den vedligeholder, så gør systemet det nemmere at udbygge og optimere”, siger Jens Villemann.

KD-sys er udviklet på den low-code platform, som LegalTech Denmark udbyder og er indrettet som en interaktiv guide. Den sikrer gennem spørgsmål, at Kreston Danmarks medlemmer berører de relevante emner i deres revisionsprocesser.

Et velstrikket system

Kreston Danmark havde flere samarbejdspartnere oppe og vende, men et velstrikket system, en god mavefornemmelse og en IT-bromance endte med at sikre LegalTech Denmark jobbet. Det har de ifølge Jens Villemann aldrig fortrudt.

”Jamen, I havde systemet, og vores über-nørd Henrik og jeres udvikler Johan talte samme sprog og kunne forstå hinanden. De endte med at få den helt store bromance, og det var selvfølgelig en vigtig faktor, at de var i øjenhøjde teknisk. Derudover så havde vi en god mavefornemmelse og følte os sikre på at, I kunne levere varen. Det har været en fornøjelse at samarbejde med LegalTech Denmark, og jeg kan kun anbefale jer”.

Læs mere og Kreston Danmark og KD-sys her: https://kreston.dk/medlemmer/bliv-medlem